Flanders Fantastica

by Audio Theater

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      €15 EUR  or more

     

1.
2.
01:02
3.
4.
5.
6.
7.
09:27
8.
9.
10.
11.
12.
13.

about

Een aantal buitenaardse wezens hebben zich geïncarneerd in de goden en helden uit sagen en legenden, en zij werden door een Gentse magiër een paar eeuwen geleden ontvoerd en opgesloten, ergens in Gent... Ze staan nu op het punt te ontwaken uit hun winterslaap, met alle gevolgen vandien...

Met de GPS - of een fotoboek - in de hand nemen jij en je paranormaal detective team de uitdaging aan... Slaag je erin de magische formule op te sporen en samen te puzzelen, waarmee deze vreselijke E.T.’s weer zullen inslapen? Weet je op die manier nog nipt een wereldwijde catastrofe te verijdelen?

Dit stadsspel kan ofwel met de GPS, ofwel met een fotoboek gespeeld worden, en is uitstekend geschikt om zowel het onbekende als het bekende Gent beter te leren kennen. Het speelt zich zowel af in verloren, schijnbaar vergeten hoekjes van de stad, als bij een paar toeristische trekpleisters, en het maakt gebruik van MP3-spelers met fantastische luisterspelen, horror soundscapes en dito muziekjes.

"Flanders Fantastica" / "Met de GPS door (On)Bekend Gent" ademt dan ook de sfeer uit die de griezelverhalen kenmerkt van de Gentse schrijver van griezelverhalen Raymond De Kremer, beter bekend onder zijn schuilnamen Jean Ray of John Flanders (jawel, die van de Vlaamse Filmkes). Naast weet- en denkvragen, het kraken van codes en het oplossen van raadsels, zullen de spelers geconfronteerd worden met uiteenlopende creatieve opdrachten. Bovendien kunnen kosmische bedreigingen ook al eens hun komische kanten hebben!

Het scenario van Flanders Fantastica is van Patrick Bernauw. Hij kon op de medewerking rekenen van onder meer Anton Cogen (stem), Fernand Bernauw (muziek), Marc Borms (fotografie) en www.gpsrent.be

Alle info: info@inter-actief.be
Een productie van www.stadsspel.be / www.stadsspel.org

credits

released July 11, 2013

tags

license

all rights reserved

about

Audio Theater Aalst, Belgium

Audio drama -en boeken, luisterspelen -en verhalen, ambient hoorspelen, moordspelen, stadsspelen, GPS-spelen.

contact / help

Contact Audio Theater

Streaming and
Download help

Redeem code